BUSINESS TRAVEL

Business with simplicity

Vi jobbar med två tydliga frågeställningar gentemot våra kunder:
Vad skulle det vara värt för dig om vi tar hand om allt?
Och vilken trygghet skulle det inge om vi servar dig 24/7?

Med detta i fokus, är fieldwood travel det självklara valet via alla typer av affärsresor. Den kunskap och kvalitet som vi väver in i våra resor gynnar både den totala upplevelsen, tidsschemat och inte minst budgeten. Kostnadseffektiva avtal, individuellt framtagna tack vare vårt världsomspännande nätverk och mångåriga erfarenhet, gör att vi står stabilt, oavsett konjunktur och tar våra kunder jorden runt från dörr till dörr, business to business.

Att resa tillsammans med kolleger, eller att skicka medarbetare på uppdrag runt om i världen, innebär ett stort ansvar. Vårt första och största fokus är alltid säkerhet och trygghet. Vår dygnet runt-service är behjälplig att lösa problem som kan uppstå t ex vid flygstrejker, naturkatastrofer eller andra kriser som kan uppstå i länder – helt utom vår kontroll, men aldrig utom vårt ansvar. Den tryggheten ligger i vår kunskap och mångåriga erfarenhet.

Att ha fieldwood som samarbetspartner innebär alltid personlig kontakt via möten, telefon, mail eller vad som passar er bäst. Det innebär också att ni alltid får 2-3 kostnadsfria förslag, utifrån vad ni vill ha ut av resan samt er budget. Varje konferens, varje event är unikt – och oavsett om ni på företaget är 10 personer eller 200 så har vi stenkoll på ert företags resepolicy och designar alla upplägg baserat på den.

Vi är aldrig längre bort än ett kort samtal. ETT samtal för allt.

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter och restips från oss direkt i din inkorg? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.Personuppgiftspolicy